Veranderingen in het team.

In ons team zijn afgelopen jaar nogal wat veranderingen opgetreden. Na een periode waarin het (voor u mogelijk ook merkbaar) wat onrustig is geweest met diverse zwangerschappen en het verdwijnen van Rachel en Mariëlle als vaste assistentes is er gelukkig weer meer stabiliteit voor 2019!

Lianne is als vaste assistente ons team komen versterken voor 4 dagen per week. Zij heeft al ervaring als doktersassistente. Daarnaast zult u ook Marietta nog een tijdje kunnen zien als onze inmiddels vaste waarneemster. Karin is helaas door ziekte voorlopig nog afwezig. 

Wij hebben hard gewerkt aan het bouwen van een nieuw vast en volledig team. In deze tijd van personeelstekorten, óók in de zorg helaas, viel dit echter niet altijd mee. Zowel Birgit als Boukely zijn inmiddels na hun zwangerschapsverlof weer terug! Het spijt ons als door onbekendheid met de praktijk van de nieuwe of tijdelijke assistentie sommige dingen minder vlot of plezierig verlopen dan u hoopt of van ons verwacht. Weet dat iedereen zijn uiterste best doet om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Als altijd staan wij natuurlijk open voor opbouwende op- en aanmerkingen waarmee we onze service in de praktijk verder kunnen verbeteren met dit nieuwe team. Laat het ons alstublieft gewoon weten.