Veranderingen in het team.

In ons team zijn afgelopen jaar nogal wat veranderingen opgetreden. Na een periode waarin het (voor u mogelijk ook merkbaar) wat onrustig is geweest met diverse zwangerschappen en het verdwijnen van Rachel en Mariëlle als vaste assistentes is er gelukkig weer meer stabiliteit voor 2019!

Wij hebben hard gewerkt aan het bouwen van een nieuw vast en volledig team. In deze tijd van personeelstekorten, óók in de zorg helaas, viel dit echter niet altijd mee. Zowel Birgit als Boukely blijven natuurlijk onze vaste assistentes (alweer een tijdje terug van zwangerschapsverlof).

Lianne is als vaste assistente ons team begin dit jaar reeds komen versterken voor 4 dagen per week. Zij heeft al ervaring als doktersassistente. Daarnaast zult u ook Marietta nog een tijdje kunnen zien als onze inmiddels vaste waarneemster op de maandag. Alysia is onze nieuwste aanwinst en werkt op maandag, woensdag en vrijdag als doktersassistente. Hiermee is ons team weer op volle sterkte.

Als altijd staan wij natuurlijk open voor opbouwende op- en aanmerkingen waarmee we onze service in de praktijk verder kunnen verbeteren met dit nieuwe team. Laat het ons alstublieft gewoon weten.