Webagenda

Vanaf nu zijn de mogelijkheden voor het online maken van een afspraak fors uitgebreid. Sinds vorig jaar hebben we op proef met de webagenda gewerkt. We merken dat de weg hiernaartoe nog niet zo veel wordt gevonden. Het aantal tijden waarvoor u de afspraak kon maken was toen ook nog erg beperkt.

Als gezegd: vanaf 1 januari 2019 is het voor veel meer tijdstippen gedurende de dag mogelijk om afspraken te maken op het spreekuur bij uw huisarts via de website! Bezoekt u hiertoe de site en ga naar "webagenda". Daar kiest u voor één van uw eigen (!) huisartsen die u vindt in het lijstje. Door het programma verder gewoon te volgen kunt u zien en kiezen welke spreekuurtijden nog beschikbaar zijn. Voor het maken van een afspraak hoeft u geen account aan te maken (voor een e-consultatie wel!) maar u moet natuurlijk wel zijn ingeschreven bij de betreffende arts. Twijfelt u over de noodzaak van een afspraak, of heeft u bijvoorbeeld een dubbele afspraak nodig, belt u dan met onze assistente. Ook voor spoedeisende zaken (daarvoor bestaat extra ruimte op het spreekuur) of andere (bijvoorbeeld telefonische) vragen is contact met de assistente uiteraard meer geschikt.

Op deze manier kunnen we de telefoondrukte voor de assistentes beperken en daarmee onze bereikbaarheid vergroten. We hopen hiermee onze service aan u weer verder te verbeteren.