Huisartsenpraktijk Watersteeg

Onze praktijk heeft een centrale ligging in de wijk Nieuwland en is gevestigd in het Medisch Centrum Nieuwland op de begane grond.

De praktijkgegevens zijn:

Naam : Huisartsenpraktijk Watersteeg
Straat en nummer : Zeldertsedreef 9
Postcode en plaats : 3824 EJ  Amersfoort
Telefoonnummers : 033 4572434
    033 4572435
Spoednummer : 033 4572436
Faxnummer : 033 4572437
Online contact : Contactformulier
Kamer van Koophandel : nummmer 60746173

De praktijk bestaat uit twee huisartsenpraktijken met een nauw samenwerkingsverband en gezamelijke assistentie, namelijk:

  • de praktijk van dr. M. den Haan (in samenwerking met dr. F.N.M. Langens en een AIOS, een afgestudeerd arts, in zijn/haar specialisatie tot huisarts)
  • de praktijk van dr. L.A. Dokkum en dr. M.T. Vorstermans (gezamenlijke praktijk)

Wij hechten aan een vaste arts-patiënt-relatie en hebben daarom patiënten ingeschreven op naam.

Bij afwezigheid van uw eigen huisarts kunt u (uitsluitend) voor spoedeisende zaken bij diens waarnemend collega terecht, vrijwel zonder uitzondering in de eigen praktijk, dus op de vertrouwde plek en met bekende assistentes. De praktijk is dan ook het hele jaar geopend en telefonisch bereikbaar op werkdagen.
Avond-, nacht- en weekenddiensten zijn geregeld via de huisartsenpost bij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis Meander MC (Huisartsenpost Eemland). 

Wij werken volgens de geldende richtlijnen voor huisartsenpraktijken en doen ons best u optimale huisartsenzorg 'op maat' te verlenen. Dit houdt uiteraard ook in dat wij werken met een Huisartsen Informatie Systeem, waarin al uw gegevens worden bijgehouden volgens de geldende (privacy-) normen van de beroepsgroep en AVG.


E-health:
Alle (medische) gegevensuitwisseling en overdracht van patiëntengegevens online vindt plaats via beveiligde verbindingen. Bij verhuizing zal uw medisch dossier (elektronisch en veilig) worden doorgezonden naar de nieuwe huisarts (zodra die bij ons bekend is), zodat die ook weer goed geïnformeerd is over uw gezondheid.