Huisartsenspreekuur

In onze praktijk wordt op iedere werkdag huisartsenspreekuur volgens afspraak gehouden.

De spreekuren vinden dagelijks plaats van:

  • 08 - 12 uur
  • 14 - 17 uur

Afspraken kunnen op de volgende manieren worden gemaakt:

  • telefonisch via de praktijkassistentie
    Hiervoor kunt u op werkdagen de gehele dag tussen 08.00 uur en 17.00 uur bellen (telefoonnummer 033 4572434 of 033 4572435).
    Kiest u optie 3 van het telefoonmenu. Houdt u er rekening mee dat voor afspraken voor dezelfde dag in principe voor 11.00 uur moet worden gebeld in verband met de planning van het 'dagprogramma'.
  • online via het afspraakformulier.
    Hiervoor kiest u het icoon Webagenda op de homepagina van deze website.

Sinds dit jaar kunt u uw vragen ook stellen in de vorm van een e-consult. Let op dat dit niet voor alle problemen een handige methode is (onder andere niet voor spoedeisende zaken). Twijfelt u, of wilt u meer informatie, belt u dan de assistente.

Daarnaast is er sinds enige tijd de mogelijkheid van een avondspreekuur, uitsluitend op Maandag en Dinsdag van 17.00 tot 18.15 uur. Voor het maken van een afspraak hiervoor wordt u verzocht de assistente te bellen. Niet voor alle type klachten is het avondspreekuur geschikt. Overlegt u daarom even met onze assistente!

Indien u telefonisch een afspraak maakt zal de assistente vragen naar de reden. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en eventuele spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Voor een consult wordt in principe maximaal 10 minuten tijd gereserveerd en is bedoeld voor het behandelen van één klacht.
Indien u meerdere klachten of vragen heeft of meer tijd nodig denkt te hebben geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak. We kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda, het spreekuur loopt op die manier zo weinig mogelijk uit en anderen hoeven dan niet onnodig op u te wachten.

Voor het stellen van een korte vraag aan uw huisarts is er het telefonisch spreekuur of kunt u gebruik maken van het e-consult.
Voor eenvoudige vragen kunt u natuurlijk altijd bij de praktijkassistente terecht.


E-health:
Voor korte vragen aan uw huisarts kunt u vaak ook gebruik maken van ons e-consult.
U dient hiervoor te beschikken over een account voor deze website en in te loggen tot Mijn omgeving. U kunt een account aanvragen via de homepagina van deze website.