Telefonisch spreekuur

In onze praktijk wordt op iedere werkdag door de huisartsen telefonisch spreekuur volgens afspraak gehouden.

Dit spreekuur vindt in principe plaats van 12.00 tot 14.00 uur maar soms ook aan het einde van de dag.
U wordt gebeld door de huisarts op het door u opgegeven telefoonnummer.

Afspraken kunnen telefonisch via de praktijkassistentie worden gemaakt.
Hiervoor kunt u op werkdagen (bij voorkeur) bellen tussen 08.00 en 12.00 uur (telefoonnummer 033 4572434 of 033 4572435).
Kiest u optie 3 van het telefoonmenu.

Wanneer u een afspraak maakt zal de assistente vragen naar de reden. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en eventuele spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Het telefonische spreekuur is bedoeld voor het stellen van een korte vraag aan uw huisarts en heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.

Voor het afspreken van een telefonisch consult (of zelfs beeldbel-consult) op een vooraf bepaalde tijd kunt u ook altijd een afspraak maken via onze Webagenda. U wordt dan zoveel mogelijk op de door u afgesproken tijd gebeld. Dit betreft vragen die zich voor telefonisch contact lenen en niet langer duren dan tien minuten.

Als u een persoonlijke afspraak met uw huisarts wilt kunt u een afspraak maken voor het huisartsenspreekuur.
Voor eenvoudige vragen kunt u ook bij de praktijkassistente terecht.


E-health:
Voor korte vragen aan uw huisarts kunt u vaak ook gebruik maken van ons e-consult.
U dient hiervoor te beschikken over een account voor deze website en in te loggen op 'Mijn omgeving'. U kunt een account aanvragen via de homepagina van deze website: U wordt dan vanzelf doorgeleid naar "uw-zorg-online", waarvan overigens ook een app voor uw smartphone beschikbaar is, mocht u dat wensen.