Herhaalrecepten

Bij onze huisartsenpraktijk kunt u herhaalrecepten telefonisch aanvragen via de herhaalreceptenlijn of online via onze patiëntenomgeving.

  • Herhaalrecept aanvragen telefonisch
    Voor het telefonisch aanvragen van herhaalrecepten kunt u onze receptenlijn bellen via het algemene praktijknummer. U kunt uw herhaalrecepten inspreken.
     
  • Herhaalrecept aanvragen online
    Voor het online aanvragen van herhaalrecepten kunt u gebruik maken van onze patiëntenomgeving. U klikt hiervoor op het icoon patiëntenomgeving op de homepagina.
    In het portaal krijgt u een overzicht van de voor u beschikbare medicatie te zien waarna u deze direct aan kunt vragen.

Om een herhaalrecept aan te vragen dient u ingeschreven te zijn bij onze praktijk en dient het recept eerder voor u uitgeschreven te zijn door uw arts of specialist.

Indien wij geen contact met u opnemen en wij hebben uw aanvraag op een werkdag ontvangen voor 12.00 uur, dan ligt uw herhaalrecept na twee werkdagen na 16.00 uur gereed bij de door u gekozen apotheek.

Mocht het inspreken van de receptenlijn lastig voor u zijn en u heeft ook geen toegang tot de patiëntenomgeving, dan kunt u uw herhaalrecepten telefonisch aanvragen tijdens onze reguliere openingstijden bij de assistentie, bij voorkeur 's ochtends, via het algemene praktijknummer.